Werkwijze

U huurt bij ons de gehele bel-etage van Huis Oudegein, bestaande uit een vergaderzaal, herenkamer en ruime entree. Gedurende uw verblijf kunt u van alle ruimtes gebruik maken, staan wij volledig tot uw beschikking en geniet u dus van 100% privacy en exclusiviteit.

Onze locatie leent zich uitstekend voor groepen van 2 tot 16 personen. Dit aantal kan iets worden uitgebreid afhankelijk van de gewenste indeling van onze ruimtes dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Huis Oudegein wordt veelal gebruikt voor vergaderingen en trainingen. Vrijwel alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. Uiteraard hebben wij alle facilitaire zaken in huis zoals een groot tv scherm waarop uw presentatie getoond kan worden, draadloos internet, flipovers en schrijfbenodigdheden.

Wilt u voor uw vergadering komen ontbijten? Wij maken het graag voor u mogelijk.

Onze cateraar bereid alles ter plekke en vers in de keuken van het Huis en zal u tijdens uw verblijf van de juiste service voorzien.

Elke aanvraag is uniek, elke gast is uniek. Wij bespreken daarom graag vooraf uw wensen om vervolgens een offerte op maat voor u te kunnen maken. Uiteraard is dit alles vrijblijvend. 

Wij laten u Oudegein graag eens ervaren en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken!

Huis Oudegein
Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Instagram
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl