fbpx

Beste gast,

Helaas is er per 9 december jl. weer een nieuwe lockdown afgekondigd die vooralsnog tot 14 januari 2022 zal duren. Wij hebben noodgedwongen onze deuren weer moeten sluiten tijdens deze periode. 
Zodra de maatregelen dit weer toelaten, openen wij onze deuren en ontvangen wij u uiteraard heel graag (terug) op Oudegein!

Heeft u in de tussentijd vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het nieuwe jaar? Bel of mails ons dan gerust, wij zijn uiteraard gewoon bereikbaar op info@huisoudegein.nl.

Voor nu wensen wij u alvast prachtige feestdagen en een mooi en gezond nieuwjaar toe! 

Hartelijke groet,
Team Oudegein

————-

Onze bel-etage is vanwege de geldende 1,5 meter afstand maatregel, weer beschikbaar voor 2 tot 16 personen. Bent u met meer personen? Bel of mail ons gerust voor overleg!

Welke verplichtingen gelden er nog wel voor u en onze veiligheid?
– U en uw gasten dienen in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs.
– In alle ruimtes is voldoende mogelijkheid om ramen en deuren te openen voor frisse lucht en daarnaast zijn de ruimtes uitgerust met moderne mechanische ventilatie. 
– Handenwasgelegenheid, desinfectiemiddelen en wegwerpdoekjes blijven onvermninderd aanwezig.
– Handen schudden mag officieel weer, maar om risico’s voor iedereen te vermijden blijven wij u graag begroeten met een glimlach!

Het blijven bijzondere tijden en deze vragen om nog een aantal bijzondere maatregelen. Huis Oudegein kan op deze manier blijven voldoen aan de behoefte van onze gasten: ruimte, privacy, veiligheid en ontspanning.

Ons team klaar om u te verwelkomen en kijken wij uit naar uw (terug)komst. Heeft u vragen? Bel ons gerust op 030 6626338 of mail naar info@huisoudegein.nl.

Hartelijke groet,
Team Oudegein

Vergaderopstelling gedurende COVID-19 maatregel

Meer informatie aanvragen?
Huis Oudegein

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad. Onze locatie leent zich uitstekend voor uw gezelschap van 2 tot 16 personen. Bent u met meer personen? Bel ons gerust voor overleg!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Aanvragen
Social Media
Wilt u meer zien van Huis Oudegein? Volg ons dan op Instagram, Facebook & Linkedin
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl