fbpx

Beste gast,

De Corona maatregelen worden per ingang van 25 september 2021 door het kabinet versoepeld en dat betekent voor u en onze locatie het volgende.

Wij zijn per 25 september 2021 niet meer verplicht als locatie om de 1,5 meter afstand maatregel te hanteren voor onze gasten. Wij kunnen u daarom weer veelal aan 1 tafel plaatsen, afhankelijk van uw groepsgrootte.

Vanzelfsprekend geldt dat, wanneer u met uw gezelschap de 1,5 meter afstand maatregel nog wel wilt nastreven, dat wij hier u hier uiteraard in volgen en voor u de 1,5 meter in acht nemen. 

Onze bel-etage is vanwege de ingetrokken 1,5 meter afstand maatregel, weer beschikbaar voor 2 tot 16 personen. Bent u met meer personen? Bel of mail ons gerust voor overleg!

Welke verplichtingen gelden er nog wel voor u en onze veiligheid?
– U en uw gasten dienen in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs.
– In alle ruimtes is voldoende mogelijkheid om ramen en deuren te openen voor frisse lucht en daarnaast zijn de ruimtes uitgerust met moderne mechanische ventilatie. 
– Handenwasgelegenheid, desinfectiemiddelen en wegwerpdoekjes blijven onvermninderd aanwezig.
– Handen schudden mag officieel weer, maar om risico’s voor iedereen te vermijden blijven wij u graag begroeten met een glimlach!

Het blijven bijzondere tijden en deze vragen om nog een aantal bijzondere maatregelen. Huis Oudegein kan op deze manier blijven voldoen aan de behoefte van onze gasten: ruimte, privacy, veiligheid en ontspanning.

Ons team klaar om u te verwelkomen en kijken wij uit naar uw (terug)komst. Heeft u vragen? Bel ons gerust op 030 6626338 of mail naar info@huisoudegein.nl.

Hartelijke groet,
Team Oudegein

Vergaderopstelling gedurende COVID-19 maatregel

Meer informatie aanvragen?
Huis Oudegein

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad. Onze locatie leent zich uitstekend voor uw gezelschap van 2 tot 16 personen. Bent u met meer personen? Bel ons gerust voor overleg!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Aanvragen
Social Media
Wilt u meer zien van Huis Oudegein? Volg ons dan op Instagram, Facebook & Linkedin
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl