fbpx

Mogelijkheden

Elke aanvraag is uniek, elke gast is uniek. Wij bespreken daarom graag uw wensen om vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen. Voor ons geen moeite, voor u overzichtelijk.

Vergaderen

U huurt bij ons de gehele bel-etage van Huis Oudegein, bestaande uit een vergaderzaal, herenkamer en ruime entree. Gedurende uw verblijf kunt u van alle ruimtes gebruik maken, staan wij volledig tot uw beschikking en geniet u dus van 100% privacy en exclusiviteit.

Onze locatie leent zich uitstekend voor groepen van 4 tot 16 personen, en groepen tot 24 personen zijn welkom afhankelijk van de zaalindeling. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Faciliteiten

Huis Oudegein wordt veelal gebruikt voor vergaderingen en trainingen. Vrijwel alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. Uiteraard hebben wij alle facilitaire zaken in huis zoals een groot tv scherm waarop uw presentatie getoond kan worden, draadloos internet, flipovers en schrijfbenodigdheden.

We bieden voldoende parkeerplaatsen aan voor als u met de auto wilt komen. Wilt u voor uw vergadering komen ontbijten? Wij maken het graag voor u mogelijk.

Service

Onze cateraar bereid alles ter plekke en vers in de keuken van het Huis en zal u tijdens uw verblijf van de juiste service voorzien.

Elke aanvraag is uniek, elke gast is uniek. Wij bespreken daarom graag vooraf uw wensen om vervolgens een offerte op maat voor u te kunnen maken. Uiteraard is dit alles vrijblijvend. 

Wij laten u Oudegein graag eens ervaren en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken!

Vergaderopstellingen

Meer informatie aanvragen?
Huis Oudegein

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad. Onze locatie leent zich uitstekend voor groepen van 4 tot 16 personen en voor groepen tot 24 personen bespreken we graag de gewenste zaalindeling met u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Aanvragen
Social Media
Wilt u meer zien van Huis Oudegein? Volg ons dan op Instagram, Facebook & Linkedin
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl