fbpx

Vergaderlocatie Huis Oudegein

Landgoed

Landgoed Oudegein is zeer centraal gelegen in het midden van het land in de provincie Utrecht, dichtbij snelwegen en openbaar vervoer. Parkeren kunt u op het landgoed zelf.

Vergaderzaal

Deze zaal leent zich uitstekend voor uw bijeenkomst, vergadering, brainstorm of hei-sessie. De antieke tafel biedt ruimte voor 16 personen maar kan ook verkleind worden voor kleinere ronde tafel sessies. De luxe fauteuils zorgen voor een comfortabele zit tijdens uw overleg en onze cateraar zal u voorzien van drankjes, vers bereide lunch en hapjes.

Herenkamer

De herenkamer wordt veelal gebruikt als break-out ruimte of voor klein en persoonlijke overleg. Omdat u de gehele bel-etage van Huis Oudegein bij ons huurt, kunt u de ruimte gebruiken op de manier die bij uw bijeenkomst past. De werkende open haard in deze ruimte zorgt voor een sfeervolle setting.

Huis Oudegein

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad. Onze locatie leent zich uitstekend voor groepen van 4 tot 16 personen en voor groepen tot 24 personen bespreken we graag de gewenste zaalindeling met u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Aanvragen
Social Media
Wilt u meer zien van Huis Oudegein? Volg ons dan op Instagram, Facebook & Linkedin
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl