fbpx

Vergaderlocatie omgeving Utrecht

Maak van uw vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende locatie in omgeving Utrecht. Uiteraard kunt u de vergaderlocatie ook gebruiken voor uw training, heisessie, presentatie of teambuilding activiteiten. Huis Oudegein biedt u een unieke locatie in Nieuwegein, nabij Utrecht.

Onze vergaderlocatie

Onze locatie kent veel historie, gelegen in een bosrijke omgeving. U kunt terecht met kleine en grote groepen, in vergaderopstelling, presentatie opstelling of in welke vorm dan ook. Deze inspirerende plek zal van uw vergadering een sfeervolle bijeenkomst maken die deelnemers zal bijblijven.

Heeft u specifieke ideeën of wensen? Onze service houdt niet op bij alleen het bieden van de locatie. Wij doen er alles aan om het u zo optimaal mogelijk naar uw zin te maken. Met een flexibele instelling en oog voor persoonlijke aandacht staat ons team voor u klaar. Klik hier voor meer informatie over de locatie mogelijkheden.

Wij maken graag een offerte voor u op maat, voor ons een kleine moeite en voor u inzichtelijk!

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie, een vrijblijvende offerte of graag even overleggen?

Neem gerust contact met ons op!
Huis Oudegein

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van groen en midden in de Randstad. Onze locatie leent zich uitstekend voor uw gezelschap van 2 tot 16 personen. Bent u met meer personen? Bel ons gerust voor overleg!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Aanvragen
Social Media
Wilt u meer zien van Huis Oudegein? Volg ons dan op Instagram, Facebook & Linkedin
CONTACT

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Telefoonnummer: 030-6626338
Email: info@huisoudegein.nl